هزینه دیوار سبز(گرین وال)

فضای دود آلود شهرها باعث شده است که این روزها بیشتر از همیشه به دنبال راهی برای زیباتر و سالم تر کردن فضای اطراف خودمان باشیم . دیوار سبز یکی از انتخاب هایی است که شور و نشاط تازه ای را به محل کار و زندگی شما خواهد داد و علاوه بر جذابیت هایی که دارد، هوای محل را تصفیه می کند.

اگر چه در ظاهر ایجاد چنین تغییری سخت است اما تیم دکور سبز برای اجرای یک دیوار سبز تنها نیاز به دیواری دارد که امکان قرار گیری دیوار سبز روی آن وجود داشته باشد. فرقی نمی کند محیطی که دارید داخل ساختمان باشد یا بیرون ، ما برای هر فضایی گیاهان مخصوصی را به کار می گیریم که با محیط و اقلیم سازگاری دارند.

تیم دکور سبز صفر تا صد دیوار سبز را برای شما اجرا می کند، این در حالی است که شما نیازی به آبیاری گیاهان ندارید و آبیاری گیاهان دیوار سبز به صورت خودکار انجام خواهد گرفت. فرقی نمی کند کجای ایران باشید تیم دکور سبز برای اجرای دیوار سبز شما در محل حضور پیدا می کند.

هزینه دیوار سبز نسبت به گیاهان و متریال به کار رفته متغیر هست. برای دریافت مشاوره و هزینه اجرای 0 تا 100 دیوارسبز لطفا با ما تماس بگیرید.

مراحل انجام کار دیوار سبز

برگزاری جلسه و همفکری برای طرح

در ابتدا تیم دکور سبز با شما یک جلسه مشاوره خواهد داشت تا طرح مورد نظر شما به تصویب برسد

انتخاب نوع گیاه

نوع گیاه با توجه به محیط، اقلیم و فضایی که قرار است دیوار سبز به در آن به اجرا در آید انتخاب می شود

نصب زیرکار

زیر سازی توسط تیم دکور سبز به منظور استحکام و پیاده سازی دیوار سبز به صورت دائمی

کاشت گیاه در باکس

کاشت گیاه در باکس اخرین مرحله است که پس از آن دیوار سبز شما آماده بهره برداری است.

نمونه کار دیوار سبز

مشاهده برخی از نمونه های اجرا شده دیوار سبز شرکت دکور سبز

دریافت مشاوره

برای برآورد هزینه و دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید

برخی گیاهان مناسب دیوار سبز

اگلونما

آگلونما گیاهی زیبا برای استفاده در فضا های داخلی میباشد. این گیاه نیاز بسیار کمی به نور دارد

پتوس

پتوس گیاهی سبز و زیبا برای استفاده در فضا های داخلی میباشد. این گیاه نیاز بسیار کمی به نور دارد

کروتون

کروتون گیاهی زیبا برای استفاده در فضا های داخلی میباشد. این گیاه نیاز به نور غیر مستقیم دارد

پاپیتال

پاپیتال یک گیاه بسیار زیبا برای استفاده در فضا بیرونی میباشد و یک گیاه همیشه سبز است

گندمی

گندمی یک گیاه مقاوم می باشد که تقریبا میتوان آن را در هرگونه فضایی استفاده کرد

برگ انجیری

برگ انجیری یک گیاه بسیار زیبا می باشد که بیشتر در فضا های داخلی قابل استفاده است

زمان اجرا در کمترین زمان ممکن
5 سال ضمانت باکس ها 5 سال ضمانت باکس ها
استفاده از گیاهان با کیفیت استفاده از گیاهان با کیفیت
سیستم آبیاری خودکار سیستم آبیاری خودکار
طراحی و چینش گیاهان
تضمین بهترین کیفیت تضمین بهترین کیفیت

هزینه دیوار سبز | هزینه گرین وال | قیمت دیوارسبز

تصور کنید چه صحنه دلچسب و زیبایی خواهد بود اگر جای همه دیوار های خشن شهر، حیاظ و خانه ها برگ های سر سبز سرازیر شده باشند. تصور کنید صبح از خواب بر میخیزید و در کنار خود دیواری پر از گیاهان سبز می بینید. چه حسی به شما دست می دهد؟ دیوار سبز به این معنی است که سطح دیواری پوشیده از گیاه است. حال اگر به دنبال این زیبایی برای محوطه خانه، کار و یا هر مکان دیگری هستید مطمئنا براتون سوال پیش آمده که هزینه دیوار سبز چقدر می باشد؟ با دکور سبز همراه باشید تا شما را کمی با دیوار سبز و هزینه های آن آشنا کنیم. قبل از اینکه به سراغ هزینه ها برویم کمی با انواع گیاهان و گل هایی که در دیوار سبز به کار می رود آشنا شوید.

انواع گیاهان مناسب برای دیوار سبز

علاوه بر مواردی که در رابطه با هزینه دیوار سبز ذکر شد، گیاهان دیوار سبز نیز یکی از معیارهایی است که در هزینه ها تفاوت ایجاد می کند. گیاهان دیوار سبز می توانند بر اساس هزینه، نگهداری و بودجه شما انواع متفاوتی را در برگیرند. برخی از افراد علاقه مند به گیاهان برگی و برخی دیگر علاقه مند به گیاهان رونده هستند. این موضوعات و دیگر مسائل مربوط به نگهداری گیاهان از آب و هوای اقلیم مورد نظر تا شرایط جوی موجود می تواند شرایط را برای انتخاب گیاهان دیوار سبز تغییر دهد. پیشنهاد ما به شما این است که در اولین گام تلاش کنید گیاهان بومی را انتخاب کنید تا بتوانند با شرایط آب و هوایی موجود وقق پیدا کنند. علاوه بر این می توانید با مشورت با نصب کننده دیوار سبز در رابطه با نحوه نگهداری گیاهان مشورت کنید و از گیاهان استفاده کنید که نگهداری آن ها کمترین هزینه را از جهت زمانی و مالی برای شما داشته باشد. برخی از انواع گیاهان دیوار سبز در ادامه معرفی شده اند که می توانند با جزئیات نگهداری آن ها در مقاله گیاهان دیوار سبز آشنا شوید: سرخس شمشیری(nephrolepis sp)، سرخس لانه پرنده ای(asplemium nidus) ، سرخس پای خرگوشی(rabbit’s foot fern)، پوتوس طلایی، سرخس شاخ گوزنی، عروس چمن (هلکسین)، پاپیتال نمونه کار دیوار سبز لطفا برای دریافت نمونه کار های بیشتر با ما تماس بگیرید و یا در تلگرام یا واتساپ پیام دهید.[/caption] گیاهان گروه ساکولنت اسکینانتوس (Aeschynanthus radicans)، دراسینا (Dracaena)،استفانوتیس یا یاسمن (Stephanotis floribunda)، Purple waffle plant ، Dichondra silver falls ،گیاه party time،Wax flower،Lime light، کلم چینی ، اسفناج ، گیاه فلفل و انواع ساکولنت ها
نکاتی که برای انتخاب گیاهان دیوار سبز باید توجه کرد:
  • استفاده ازگیاهانی که با شرایط محیط خود سازگار هستند
  • محیط مورد نظر می‌تواند فضای داخلی خانه - استخر – اداره یا فروشگاه و یا کافی شاپ باشد
  • نمای بیرونی ساختمان به دلیل اینکه پوشش گیاهی در دیوار سبز، وضعیتی متفاوت از حالت معمول خود دارد، گیاهان باید حساسیت را کنار گذاشته و کمی روی پای خود بایستند. گیاهان مقاوم به خشکی و کم‌آبی زندگی بهتری برای این شرایط دارند و در بین آنها هم ساکولنت‌ها می توان از گیاهان و گلهایی مانند ساناز، پاپیتال، لوندر، روزماری، انواع شمشادها، هدرا و کاکتوس‌ها بهترین انتخاب هستند

هزینه دیوار سبز

عوامل تعیین کننده هزینه دیوار سبز علاوه بر موارد ذکر شده مواردی دیگری را نیز در بر می گیرد. این عوامل شامل گیاهان به کار رفته در دیوار سبز، سیستم زهکشی و آبیاری، نوع خاک به کاررفته، سایز پنل گیاهی، طبیعی یا مصنوعی بودن گیاه به همراه میزان پوشش گیاهی است.

1- انواع دیوار سبز بر اساس هزینه

با توجه به انواع دیوارهای سبزی که وجود دارد، هر کدام از آن ها دارای هزینه متفاوتی هستند. از همین رو آشنایی با انواع دیوار سبز و تخمین هزینه آن ها امری ضروری است.
دیوار سبز مدولار از جمله ویزگی های این دیوار آن است که از دیوار اصلی ساختمان جداست و گیاهان به صورت جداگانه روی آن رشد می کنند. این نوع دیوار نسبت به دیگر انواع یک مزیت دارد و آن این است که قابلیت انعطافی دارد و شما می توانید آن را به شکل های دلخواه خود درآورید. از این رو با استفاده از این نوع دیوار می توانید دیوار سبز گسترده ای داشته باشید.
شبکه های سیمی این نوع دیوار نسبت به دیگر انواع دیوارها نصب آسان تری دارند به این صورت که به راحتی قابلیت نصب روی دیوارهای ساختمان را دارند. این دیوارها از توری سیمی تشکیل شده اند که بیش از همه مناسب گیاهانی است که دارای رشد کم هستند. این یکی از مواردی است که هزینه دیوار سبز را تحت تاثیر قرار می دهد.
سیستم کابلی اگر به گیاهان رونده و پر شاخ و برگ علاقه دارید این دیوار سبز مناسب شماست . این دیوار دارای توپی های فولادی است که عبور کابل ها را میسر می سازد. از جمله دیگر مزیت های این نوع دیوار سبز قابلیت نصب در بخش های مختلف ساختمان است که آن را به دیوار سبزی مناسب برای همه بخش ها تبدیل کرده است.
سیستم نمد پلیمری اگر به دنبال دیوار سبزی هستید که از لحاظ آبیاری و زهکشی در شرایط ایده آلی قرار داشته باشد این نوع از دیوار سبز به شما پیشنهاد می شود. این نوع دیوار سبز جز دیوارهای سبز جدید است که از تکنولوژی مناسبتری برخوردار بوده که هزینه دیوار سبز را متفاوت تر می کند. با استفاده از این نوع دیوار سبز می توانید به راحتی گیاهان را جا به جا کنید.
سیستم هیدرویونیک  این نوع سیستم یکی از سیستم های جذاب در میان انواع دیوار سبز است. به این صورت که برای رشد گیاهان دیگر نیازی به استفاده از خاک نیست و تنها با آب می توان مواد مغذی لازم را به گیاهان رساند. در این صورت بسیاری از مسائل حاشیه ای مربوط به خاک ها حل شده و مقداری از مشکلات نگهداری کاهش می یابد.

نحوه نصب و راه اندازی دیوار سبز

1.انتخاب بهترین مکان برای ساخت دیوار سبز

دیوار سبز شما باید در مکانی قرار گیرد که علاوه بر آنکه دارای جلوه بصری باشد به بازده انرزی و تصفیه هوا کمک کند. این امر از آن جا اهمیت می یابد که به مزیت های دیوار سبز پی ببریم. در هنگام انتخاب دیوار سبز به نوع سازه دیوار پشتیبان و همچنین باری که به آن اضافه می شود دقت کنید. در ادامه انواع مکان هایی که می توانید دیوار سبز را در آنجا اجرا کرده و از زیبایی ها آن لذت ببرید معرفی کرده ایم:
  • دیوارهای قدیمی ساختمان
  • دیوارهای جانبی کور و بلند
  • دیواره های پارکینگ ها، بزرگراه ها و مراکز صنعتی و کارخانه ها
  • فضای داخلی اماکن عمومی
  • فضای داخلی ساختمان ها و لابی

2. انتخاب مجری مناسب

شاید بتوان یکی از مهم ترین عوامل نصب و راه اندازی دیوار سبز که البته در هزینه دیوار سبز نیز اهمیت به سزایی دارد این مورد دانست. سعی کنید تا از کیفیت کار مورد نظر آگاه شوید و با اطلاعات کامل به سراغ مجری نصب و راه اندازی این نوع دیوار بروید. مجری مناسب می تواند شما را از تحمیل هزینه های اضافی مصون دارد و هزینه های نگهداری را تاحد امکان کاهش دهد.

3.انتخاب نوع و سیستم ساخت دیوار سبز

همانطور که پیش از این گفته شد دیوار سبز انواع مختلفی دارد که در نصب و راه اندازی دیوار سبز نقش مهمی را ایفا می کند. انواع دیوار سبزی که انتخاب می کنید بسته به مکان و شرایط آب و هوایی و امکانات موجود ممکن است متفاوت باشد. شما می توانید از یک نوع سیستم و یا ترکیبی از چند سیستم استفاده کنید. تمام این موارد به اقتضای شرایطی که ذکر شده است می تواند متفاوت باشد.

4.نورپردازی

اگر چه دیوار سبز به تنهایی زیبایی خیره کننده ای دارد اما می توان با نورپردازی مناسب و کارامد این زیبایی را دوچندان کرد. نورپردازی های مناسب کمک می کند تا جذابیت های محیطی افزایش یابد و در برخی موارد می تواند تامین کننده نور برخی از گیاهان نیز باشد. همچنین برای رشد بهتر گیاهان میتوان لامپ رشد گیاه استفاده کرد

5.انتخاب گیاهان

گیاهان دیوار سبز از اهمیت ویژه ای برخوردارند که در ادامه به اهمیت انتخاب گیاهان اشاره می کنیم:
  • بهتر است گیاهی که انتخاب می شود بومی منطقه باشد تا بیشترین سازگاری را داشته باشد.
  • گیاهان بهتر است کمترین نیاز را به آبیاری داشته باشند.
  • هر چقدر روندگی گیاهان کمتر بوده نیاز به هرس نیز کمتر است و شرایط نگهداری اسانتر می شود.
  • در ابتدای انتخاب گیاهان میزان رشد نهایی آنان را نیز در نظر بگیرید تا در میزان نورگیری دچار مشکل نشوند.
  • بهتر است گیاهان عمق ریشه کمتری داشته باشند چرا که در دیوار سبز ظرفیت زیادی برای ریشه ها وجود ندارد.
  • گیاهان دارای هماهنگی و همگونی باشند. یکی از علل اصلی استفاده از دیوار سبز زیبایی است پس آن را فراموش نکنید.
  • بودجه را در نظر بگیرید و سپس گیاهان مورد نیاز را تهیه کنید.
  • گیاهان همیشه سبز بهترین انتخاب ها هستند تا در هر فصلی شاهد زیبایی دیوار خود باشید.

6.سیستم آبیاری

سیستم آبیاری یکی دیگر از موارد پر اهمیت در هزینه دیوار سبز است. علاوه بر آنکه باید سیستم آبیاری با بودجه شما هماهنگی داشته باشد بلکه باید سیستم آبیاری مناسب را در این باره انتخاب کنید . در ادامه به چگونگی انتخاب سیستم آبیاری اشاره می کنیم:
  • انتخاب سیستم آبیاری می‌تواند انواع مختلفی از نوع آبیاری سنتی و دستی، آبیاری قطره‌ای اتوماتیک و یا هوشمند داشته باشد. انتخاب نوع آبیاری بسته به بودجه، نوع گیاهان و نوع دیوار سبز می‌تواند متفاوت باشد.
  • همچنین می‌توانید از سیستم های ذخیره آب باران استفاده کنید که با توجه به هدف اصلی راه اندازی دیوار سبز که حفاظت از محیط زیست است امری ضروری است.
  • طراحی سیستم آبیاری در دیوار سبز باید به صورتی باشد که آسیبی به نمای ساختمان و یا دیوار پشتیبان خود وارد نکند.
  • به هیچ وجه لوله‌ها و سیستم‌های آبیاری نباید در دید باشد.

7.نگهداری و مراقبت دیوار سبز

نصب و راه اندازی دیوار سبز پایان کار اجرای دیوار سبز نیست . نگهداری و مراقبت از دیوار سبز اهمیت بیشتری نسبت به نصب و راه اندازی آن دارد. نگهداری از دیوار سبز باید به صورت دوره ای و با دقت انجام شود تا از اسیب رسیدن به گیاهان جلوگیری به عمل آید. در این نوع دیوار سبز می توان از گیاهان متنوع تری استفاده کرد و از طرفی نیز ضخامت آن نیز کمتر از مقدار مورد نظر است. با توجه به این نکات و هزینه نصب و راه اندازی هزینه دیوار سبز مشخص می شود. با توجه به فضاهای موجود ممکن است دیوار سبز ابعاد کوچکتر یا بزرگتری داشته باشد که موجب تغییر هزینه ها می شود. مواردی که ذکر شده در برگیرنده هزینه های مربوط به نصب و راه اندازی دیوار سبز است اما در نظر داشته باشید که هزینه نگهداری دیوار سبز نیز بخشی از آن است. ارزیابی سیستم آبیاری، کودهای مورد استفاده، جایگزینی گیاهان، از بین بردن علف‌های هرز و بررسی بیماری ها و آفات گیاهان از جمله هزینه های نگهداری دیوار سبز هستند.علاوه بر این محل اجرای پروژه می بایست به‌طور منظم بازرسی و ارزیابی شود که این ارزیابی شامل بررسی سیستم آبیاری و زهکشی، کشش مجدد کابل‌ها و یا تعمیر اتصالاتی که بروی دیوار قرارگرفته‌اند می باشد. هزینه دیوار سبز را می توان به چند دسته مختلف دسته بندی کرد و بدون داشتن اطلاعات کافی مثل ( مکان نصب، متراژ، نوع گیاه و...) نمی توان هزینه دقیقی را اعلام کرد. ولی در کل هزینه دیواز سبز از متری 600 تومان تا 1 میلیون 700 هزار تومان متغییر است

مزایای دیوار سبز:

  • آرامش و زیبایی بصری
  • کاهش اثرات جزایر گرمایی شهر
  • ترکیب با محیط طبیعی اطراف
  • تنوع در طراحی
  • فواید زیست محیطی
  • عایق دما و حرارت
  • کاهش سر و صدا
  • مزیت های اجتماعی
  • ایجاد فرصت های شغلی
  • بالا بردن بازده انرژی
4.8/5 - (129 امتیاز)

5 دیدگاه

  • قنبری
    ژوئن 5, 2020 پاسخ

    سلام میخواستم ببینم این دیوار سبز ها بعد از مدتی خشک نمیشه و یا حشره نمیزنه؟ ممکنه آبیاری اینها به مشکل بخوره؟
    ممنون میشم توضیح بدین.

    • مدیر سایت
      ژوئن 5, 2020 پاسخ

      سلام وقت بخیر. در صورتی که نور، آبیاری، دما و رسیدگی به گیاه مناسب باشد، گیاهان خشک نمیشود ولی در هر صورت ممکن است در سال یک گیاه آسیب ببیند شما به راحتی میتونین باکس را از دیوار خارج کنید و با هزینه ای خیلی کم (کمتر از 50 هزارتومان) گیاه را جایگزین کنید. برای حشره میتونین از سم های مخصوص استفاده کنید که پس از انجام کار شما را راهنمایی مکینیم.
      آبیاری به هیچ عنوان به مشکل نمیخوره و کاملا به صورت خودکار آبیاری گیاهان انجام میشود.

  • ناشناس
    ژوئن 19, 2020 پاسخ

    سلام روزتون بخیر ، میشه از سبزی های قابل استفاده روزانه دیوار سبز درست کرد

  • اشرف امید
    آوریل 9, 2021 پاسخ

    سلام ما یک دیوار به ابعاد ۲در ۳ داریم میخوام ببینم هزینه یک دیوار سبز به این ابعاد چقدر میشود واینکه در سالن هست موقع ابیاری زمین خیس نمیشود واینکه از ابنمای دیواری استفاده کنیم بهتره هست یا دیوارسبزممنون از لطفتون

    • مدیر سایت
      آوریل 11, 2021 پاسخ

      لطفا با شماره ها تماس بگیرید راهنماییتون میکنیم

دیدگاهتان را بنویسید

09358235955 02128425817 مشاوره 24 ساعته در تلگرام و واتساپ whatsapp telegram